Skip to main content

Skal du have en alarm til hjemmet? CirkelAlarm er et fælleskabs baseret alarmsystem. En alarm til hjemmet som bygger på solidaritet og sammenhold mellem naboer. Med CirkelAlarm får naboer nem og pålidelig hjælp til at give hinanden en tryggere hverdag i villakvarteret. Når alarmen i hjemmet går bliver naboerne automatisk tilkaldt via CirkelAlarm appen.

Billede af kvinde der undre sig
Kvinde undrer sig

Styr nemt din alarm i hjemmet

Med CirkelAlarm One alarmen kan du nemt styre dit alarmsystem om du er hjemme eller på ferie via CirkelAlarm app. Med vores intuitive brugergrænseflade kan du nemt slå alarm til eller fra. Du bliver også automatisk alarmeret når alarmen i hjemmet går! Hvis det ikke er en fejl alarm bliver dine naboer automatisk tilkaldt!.

Naboer der står sammen

Med CirkelAlarm systemet kan naboer stå sammen om at skabe en tryggere hverdag i deres nabolag. Det er nemt at sende og modtage beskeder hvis man opdager mistænkelig adfærd i område. Alle med CirkelAlarm appén deltager i fælleskabet og kan hjælpe hinanden når en alarm går!

Med CirkelAlarm appen bliver du og dine naboer nemt guided med både kort og gode råd når de accepteret et tilkald via CirkelAlarm Appén. CirkelAlarm vil altid arbejde for at minimum tre naboer har accepteret at se til huset.

CirkelAlarm One – alarm til hjemmet

Med vores CirkelAlarm one alarm til hjemmet får du et professionel alarmsystem der er 100% kompatible med CirkelAlarm systemet. Til alarmsystemet kan du nemt tilknytte en række forskellige sensorer såsom bevægelsessensorer og dør- /vinduesensorer. Så du nemt sikre dit hus sammen dine naboer.