Tilbud

CIRKEL-RUM-1 Bevægelsessensor

199,95 kr.

Med den trådløse indendørs batterirumføler kan du nemt opdage bevægelser i dine rum og sikre dit hjem mod ubudne gæster. Føleren er batteridrevet, så du ikke behøver at tænke på ledninger eller strømforsyning.

Føleren er utrolig nem at installere, og du kan placere den præcis, hvor du har brug for det. Når der registreres bevægelse, udsender føleren en alarm til alarmenheden.

Føleren har en bred vinkel, så den dækker et større område, og du kan være sikker på, at dit hjem er godt beskyttet.

På lager

Beskrivelse

Beskyt dit hjem og dine ejendele med den avancerede indendørs bevægelsessensor CIRKEL-RUM-1. Med denne bevægelsessensor kan du nemt overvåge dine vigtige rum, såsom stuen, gangen, værelserne og køkkenet.

Tilslutningen til CirkelAlarm One er nemt og ligetil med blot ét tryk i CirkelAlarm app’en. Føleren har også en indbygget automatisk batterikontrol, der viser dig, når det er tid til at skifte batterier. Med de medfølgende AA 1.5V LR6 batterier, er du klar til at installere føleren lige med det samme.

Du kan roligt stole på CIRKEL-RUM-1 bevægelsessensoren, da den har tamper-sikring, der udløser en alarm, hvis nogen forsøger at pille ved føleren. Med de lave spændingssignaler kan du forvente en lang batterilevetid, og føleren har en stor  opdagelsesafstand på 8 meter.

Når du køber CIRKEL-RUM-1, får du ikke kun bevægelsessensoren, men også vægbeslag, 2 skruer og 2 rawplugs med i pakken.

Bemærk! Denne sensor anbefales ikke, hvis man har større kæledyr i hjemmet over 20 kg, da sensoren kan opfange dyrenes bevægelser.

Yderligere information

Strømforsyning

DC 3V (2 stk. AA 1.5 LR6 Batteri )

Dimension

90x52x36,5mm

Trådløs frekvens

FHSS 433MHZ

Trådløs afstand

mindre end 80 meter i fri luft

Opdagelses område

7-8 meter og 110 grader

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud

    CirkelAlarm One startpakke med abonnement

    999,00 kr. og herefter 99,00 kr. / måned med 1 måned gratis